Noutati
informatii utile privind oferta si activitatea noastra

Oleoblitz

Stire adaugata in : 2011 - 06 - 04
 

Aceasta marca renumita in lumea transporturilor este sinonima cu lubrifierea de inalta calitate.

Gama Oleoblitz este proiectata pentru a fi folosita pe automobile, camioane, utilaje agricole precum si pe orice tip de motociclete de orice marca sau model.
Aceasta gama specializata de lubrifianti include uleiuri de motor, uleiuri de transmisie, lichide de frana, antigeluri si lichide de protectie.

Tehnologia utilizată in producerea lor este rezultatul direct al cercetarii constante şi al conformitatii cu cele mai riguroase standarde de calitate (ISO 9001-ISO TS 16949).
Serviciul nostru cuprinzător şi calificat oferă soluţii specifice vehiculelor utilizate in intreaga lume. Experienţa noastră in domeniu datează de peste 120 de ani, la fel ca şi pasiunea noastră pentru motoare.

DEZVOLTAREA DE-A LUNGUL ISTORIEI AUTOMBILELOR

Fondata la Milano in anul 1882, Oleoblitz ofera solutii tehnice la multe tipuri de vehicule inca de la inceputurile motorizarii, lucrand impreuna cu cei care au introdus pentru prima data pe piata motorul cu ardere interna.

O MARCA ITALIANA RECUNOSCUTA IN TOATA LUMEA

Astazi, Oleoblitz este distribuit la nivel international de la sediul sau din Italia. Gama are un nou ambalaj si un nou design al marcii. Logo-ul sau este compus din trei sageti simbolizand dinamismul in cercetare si importanta de a fi cu un pas inaintea dezvoltarii tehnologice, anticipand in acelasi timp si urmand ultimele tendinte in afaceri.

Promotii
 
^