Cariere
la United Parts vei gasi informatiile si resursele care te vor ajuta sa-ti pui in valoare talentul

Verifica mai jos ce pozitii sunt disponibile in cadrul echipei United Parts si trimite-ne un mesaj daca esti interesat de una din ofertele de angajare.

 

AGENTI VANZARI (Timis-Arad-Cluj)

Agenti vanzari teren pentru zonele Timis-Arad-Cluj
Anunt adaugat in : 2024 - 01 - 01
 

UNITED PARTS SRL CAUTA

AGENTI VANZARI
Pentru zonele Timis-Arad-Cluj
Cauti un job unde sa iti etalezi cunostintele in comercializarea pieselor de schimb pentru vehicule grele si nu numai? Perfect!

Pentru ca noi cautam exact asta! Daca esti un profesionist, o persoana dinamica, cu dorinta de munca si skill-uri in domeniul identificarii necesitatilor clientilor din ramura autovehiculelor, utilajelor grele / agriculturii, etc., te asteptam la noi in echipa!


Esti un candidat serios la post, daca :

  • - Esti serios, amabil, implicat, ai permis de conducere categoria B, stii sa utilizezi calculatorul, esti orientat spre nevoia clientului;
  • - In plus, daca detii cunostinte tehnice in domeniul vehiculelor grele, te descurci sa identifici piese de schimb in programe specializate si mai ai si experienta in vanzari, cu precadere in domeniul auto, al nostru esti!


Daca ne alegem reciproc, vei avea urmatoarele beneficii :

  • Vei face parte dintr-o echipa dinamica, intr-un mediu de lucru primitor, cu posibilitate de crestere profesionala si dezvoltare personala;
  • Oferim un pachet salarial atractiv, comisioane raportate la atingerea targetelor de vanzari, tichete de masa, indexare anuala a salariului precum si alte beneficii raportate la vechimea in cadrul echipei.
  • Vei primi de asemenea masina de servici, card de combustibil, laptop, telefon si suport din partea colegilor pentru o integrare cat mai usoara.


Daca crezi ca oferta noastra suna bine si ai skill-urile pe care le cautam, asteptam CV-ul tau la cariere@unitedparts.ro si la ramona.florea@intesa.ro 

 
Intrebari frecvente
 
^