Despre noi
specialisti in domeniul filtrarii din 1994

» Descarca brosura de prezentare Intesa

Infiintata in anul 1994, S.C. United Parts SRL se pozitioneaza pe piata de piese auto din Romania ca specialist in domeniul filtrarii. Importam si distribuim intreaga gama de filtre pentru autoturisme, autovehicule comerciale usoare, camioane, autobuze, utilaje agricole, utilaje de constructii si compresoare.

Tipurile de filtre comercializate sunt: filtre de ulei, filtre de aer, filtre de combustibil, filtre de cabina, filtre pentru sistemul de directie, filtre pentru cutii de viteze, filtre uscatoare si decantoare.

Incepand cu anul 2008 oferim clientilor nostri si produse complementare domeniului filtrarii: gama completa de lubrifianti OLEOBLITZ.

 


Principalele marci distribuite in Romania sunt:

UniFluxUNIFLUX - gama de filtre clasa "Aftermarket", importata din Italia pentru intreaga gama de autoturisme, autovehicule comerciale, utilaje agricole, utilaje de constructii si compresoare;UniFlux


FIAAM - gama de filtre clasa "Echipament Original", importata din Italia pentru intreaga gama de autoturisme si autovehicule comerciale;UniFlux

DONALDSON - gama de filtre clasa "Echipament Original", pentru autovehicule comerciale, utilaje agricole, utilaje de constructii, camioane si compresoare.UniFluxOLEOBLITZ - o gama completa de lubrifianti pentru autovehicule, vehicule industriale, agricole, motociclete, pentru orice marca si model. Specializati in diversele functionalitati ale vehiculului, de la motor la transmisie, de la frane la antigel si la solutii de protectie. O tehnologie dezvoltata in urma unor cercetari constante si respectand cele mai severe standarde calitative (ISO 9001 sau ISO / TS 16949). Ofera asistenta specializata, ramificata in intreaga lume. Din acest motiv, cand se vorbeste de lubrifianti se intelege OLEOBLITZ, mai mult de 120 de ani de pasiune pentru motoare.

 


 Cu un portofoliu de clienti activi in numar de peste 1700 la nivel national si international si cu un numar de peste 40 de angajati bine instruiti, care deservesc diferitele sectoare de activitate, S.C. L'INTESA PROMOTIVE S.R.L. este unul dintre principalii furnizori de filtre pentru piata autohtona. 

 Compania noastra are permanent in stoc o gama de filtre de peste 12000 de repere si livram oriunde in tara in 24 de ore prin depozitele locale din Timisoara, Tg. Mures si Bucuresti, prin partenerii nostri locali sau direct prin curierat rapid. 

Printre serviciile pe care firma noastra le ofera clientilor sai se numara si seminariile tehnice de instruire, cu privire la produse, realizate cu suportul partenerilor nostri externi precum si diverse promotii pentru produsele comercializate. Produsele noastre pot fi identificate si comandate cu usurinta, cu ajutorul catalogului on-line disponibil pe www.intesa.ro

 Pentru a veni in intampinarea colaboratorilor nostri cu servicii de calitate, firma noastra a implementat si mentine cu succes Sistemul de Management al Calitatii SR EN ISO 9001:2015, sistem certificat de organismul de certificare TÜV AUSTRIA. 

Prin pozitionarea sa pe piata de piese auto si prin sistemele de calitate dezvoltate S.C.United Parts  S.R.L. si-a castigat pe piata reputatia de un veritabil furnizor complet de filtre si elemente de filtrare.

Speram sa devenim si pentru Dumneavoastra un partener de incredere in domeniul filtrarii si a lubrifiantilor.

Va multumim pentru incredere!
S.C. United Parts S.R.L.

 

 Echipa United Parts

 
VACCARI CLAUDIO

VACCARI CLAUDIO
Director general

VACCARI CRISTIAN

VACCARI CRISTIAN
Director adjunct

VACCARI VALICA

VACCARI VALICA
Administrator

BALUTOIU CIPRIAN

BALUTOIU CIPRIAN
Director comercial

 
MEILA CALIN

MEILA CALIN
Reprezentant tehnic vanzari

ILIE MARIANA

ILIE MARIANA
Reprezentant tehnic vanzari

STAVARACHI CALIN

STAVARACHI CALIN
Reprezentant zonal vanzari

ANGHEL VASILE

ANGHEL VASILE
Reprezentant zonal vanzari

 
ZVARCIUC CRISTIAN

ZVARCIUC CRISTIAN
Reprezentant zonal vanzari

SZEKELY LORAND

SZEKELY LORAND
Manager IT

FLOREA RAMONA

FLOREA RAMONA
Consilier juridic

 
^