Despre noi
specialisti in domeniul filtrarii din 1994

PRIVIM CU OPTIMISM CATRE VIITOR

Am pornit la drum cu dorinta de a fi partenerul ideal pentru profesionistii care opereaza cu utilaje grele în agricultura, constructii si industrie, de a crea valoare prin solutii dedicate, inovatoare, gândite pentru nevoi specifice, la cele mai înalte standarde.
Suntem mai încrezatori ca oricând ca putem transforma visul nostru în realitate si punem în slujba lui, aceleasi valori împartasite care ne-au adus pâna aici.

AVEM MOTIVE DE MANDRIE

În cele aproape trei decenii de activitate, am întâmpinat nenumarate provocari, unele ne-au facut mai puternici, celelalte s-au transformat în reușitele de care azi suntem mândri.

2500+ de clienti nationali si internationali B2B;

400.000+ produse în portofoliu;

6 depozite locale  în Timisoara, Târgu Mures, Bucuresti, Iasi, Slobozia, Constanta;

24 ore livrare oriunde în tara;

Începând cu 2022, produsele noastre sunt disponibile în toate locațiile Magazinul Bunului Fermier.

 

COMERCIALIZAM EXCLUSIV MARCILE:

Gama de filtre clasa "Aftermarket", importata din Italia pentru intreaga gama de autoturisme, autovehicule comerciale, utilaje agricole, utilaje de constructii si compresoare Fluide lubrifiante dedicate, pentru  performanțe maxime, gandite și proiectate cu aceeași pasiune pe care adevarații profesioniști o au fața de camionul, utilajul agricol, echipamentele pentru constructii sau industriale pe care le utilizează. Gama completă de antigel, AdBlue și alte lichide complementare specializate.
     
The technological innovation brand and the old tradition in metalworking. Rulmenți și lagăre premium, plazuri, brăzdare, discuri și cormane. TOT CE-ȚI TREBUIE LA FERMĂ!
Cea mai mare și diversificată gamă piese, accesorii și consumabile pentru utilaje agricole.
Sfoară și plasă de balotat, disponibile în toate dimensiunile. Toată gama de produse este rezistentă la îngheț, ploaie și călduri mari.
 

Dealer oficial pentru marci renumite în lume - DONALDSON (filtre) și PETRONAS (lubrifianti)

 


Distribuim piese de origine ale producatorilor IVECO, JOHN DEERE, CNH, AGCO, KHUN, KVERNELAND, CATERPILLAR, JCB, KOMATSU
Gama completa de piese de schimb de origine și aftermarket pentru utilaje agricole și de construcții

 

SUNTEM ALATURI DE PROFESIONISTI

Antreprenorii si profesionistii din agricultura, construcții și industrie se confrunta cu un mediu de piata foarte competitiv, în care rezultatele vin adesea doar prin eforturi semnificative, printr-o batalie continuă pentru a-și optimiza resursele și a-și îmbunatăți performanțele. Ei caută soluții adaptate specificului activității lor, care sa le asigure fiabilitatea și continuitatea în funcționarea echipamentelor, vehiculelor si utilajelor grele pe care le folosesc în exploatare. Pentru a reusi, au nevoie de un partener de încredere, pregatit oricând sa le raspunda cu promptitudine solicitarilor si sa-i ajute sa rezolve problemele pe care le întâmpina în munca lor.
Profesioniștii au nevoie de un partener care sa le ofere siguranța că fac cea mai buna alegere, creând condițiile optime pentru ca afacerea lor sa se dezvolte.
UNITED PARTS ESTE ACEST PARTENER!

 

SUSTINEM PERFORMANTA

Produsele noastre sunt adaptate nevoilor specifice ale antreprenorilor și profesioniștilor care folosesc vehicule grele sau industriale în activitatea lor. Astfel, le punem la dispoziție soluțiile optime pentru a-i ajuta, zi de zi, sa obțina maximum de fiabilitate și randament în exploatare, pentru a-și atinge obiectivele.

 

» Descarca brosura de prezentare United Parts

» Download the United Parts presentation brochure

 

 Echipa United Parts

 
VACCARI CLAUDIO

VACCARI CLAUDIO
Director general

VACCARI CRISTIAN

VACCARI CRISTIAN
Director adjunct

VACCARI VALICA

VACCARI VALICA
Administrator

MEILA CALIN

MEILA CALIN
Reprezentant tehnic vanzari

 
ILIE MARIANA

ILIE MARIANA
Reprezentant tehnic vanzari

STAVARACHI CALIN

STAVARACHI CALIN
Reprezentant zonal vanzari

ANGHEL VASILE

ANGHEL VASILE
Reprezentant zonal vanzari

ZVARCIUC CRISTIAN

ZVARCIUC CRISTIAN
Reprezentant zonal vanzari

 
SZEKELY LORAND

SZEKELY LORAND
Manager IT

FLOREA RAMONA

FLOREA RAMONA
Consilier juridic

 
^