Intrebari frecvente
raspunsuri la cele mai frecvente intrebari referitoare la activitatea noastra

 

Care sunt produsele care pot fi comandate de la United Parts ?

Oferta noastra cuprinde gama larga de filtre de ulei, filtre de aer, filtre de cabina si alte modele de filtre.

^ Inapoi sus
 
 

Cum pot sa comand ?

Pentru a comanda produse din catalogul nostru online, trebuie sa aveti un cont de utilizator. Pentru acest lucru va rugam sa va faceti o cerere de creare cont.

^ Inapoi sus
 
 

In cat timp se activeaza contul dupa trimiterea cererii de inregistrare ?

Cererea dvs. de creare cont va fi procesata in aproximativ 24 de ore de la primire. Veti fi contactat de un reprezentant de vanzari pentru a finaliza activarea contului dvs. si definirea tuturor politicilor de cooperare.

^ Inapoi sus
 
 

Cum se comanda prin intermediul site-ului?

Sistemul de comenzi online va permite sa verificati disponibilitatea in stoc si pretul produselor in timp real. La plasarea unei comenzi sistemul va confirma si rezerva cantitatile comandate astfel incat sunteti sigur de comanda dvs..

Pasii de comanda sunt simpli :

  • cautati in catalog produsele dorite
  • le adaugati in cos
  • cand ati ales toate produsele, selectati adresa de livrare si de facturare si plasati comanda
^ Inapoi sus
 
 

In cat timp se livreaza o comanda?

Timpii de livrare va vor fi confirmati cand comanda se proceseaza. Procesarea comenzilor se face in aceeasi zi pentru toate comenzile plasate pana la ora 16:00. In cazul incare sunt anumite neclaritati sau probleme cu comanda veti fi contactat.

^ Inapoi sus
 
 

Ce este taxa pentru uleiuri si unsori?

Incepand cu 1 ianuarie 2014, a intrat in vigoare taxa pentru uleiuri si unsori, care consta intr-o taxa fixa de 0.3 lei/kg aplicata o singura data cantitatilor de uleiuri/unsori introduse pe piata nationala.Taxa se evidentiaza distinct pe documentele de vanzare.Vedeti lista aici

^ Inapoi sus
 
 

Aveti intrebari?

In cazul in care nu ati gasit raspuns la intrebarile pe care le aveti referitor la produsele, sistemul de comenzi sau activitatea noastra, va rugam sa ne contactati si va vom furniza toate detaliile de care aveti nevoie in cel mai scurt timp.


 
Promotii
 
^