Premii obtinute

Locul 1 in Topul firmelor din judetul Timis

Stire adaugata in : 2012 - 12 - 11
 

Organizat de 16 ani de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara, Topul Firmelor din Judetul Timis a devenit cartea de vizita a succesului si performantei in afaceri iar evenimentul care il marcheaza a devenit unul de referinta pentru comunitatea de afaceri din vestul tarii.

Topul firmelor este un barometru al realitatii economice judetene si o recunoastere a meritelor si reusitelor pe care managerii companiilor locale le-au obtinut in anul in care s-a scurs, in ciuda obstacolelor intampinate.

Pentru editia din acest an (2012) au intrat in competitie 12.165 de firme care au indeplinit conditiile de baza, din care 475 de firme au reusit sa se claseze pe primele trei locuri, la 6 domenii de activitate, 58 de grupe si 5 clase de marime. Dintre acestea, 122 sunt firme membre ale CCIAT.

Tenacitatea si perseverenta in afaceri sunt calitatile incontestabile ale celor 44 de firme care in ultimii trei ani s-au clasat pe primele trei locuri in top, recompensate cu Distinctia de Excelenta.

In egala masura, un numar de 47 de firme au reusit sa-si mentina o pozitie privilegiata in top, clasandu-se pe primele trei locuri, la ultimele cinci editii. Fidelitatea si consecventa le sunt recunoscute prin acordarea Trofeului de Excelenta.

La aceasta editie a evenimentului, societatea L’INTESA PROMOTIVE din Timisoara a obtinut:
- Distinctia de excelenta – pentru rezultate economice deosebite si pentru clasarea pe pozitiile 1-3 ale Topului Firmelor din judetul Timis in ultimii 3 ani
- Premiul I – pentru rezultate economice deosebite, la categoria Intreprinderi mici – comert cu ridicata de piese si accesorii pentru autovehicule

Intrebari frecvente
 
^