Noutati
informatii utile privind oferta si activitatea noastra

Notificare privind Divizarea partiala a societatii

Stire adaugata in : 2021 - 03 - 29
 

Notificare prealabila cu privire la Divizarea partiala a societatii
L’INTESA PROMOTIVE S.R.L. – C.U.I. 6553611, prin desprindere in interesul asociatilor

Stimate Partener,

Prin prezenta, va aducem la cunostinta ca societatea L’Intesa Promotive SRL - C.U.I 6553611, face obiectul unei operatiuni de divizare partiala in derulare, in conformitate cu dispozițiile art. 2501 litera a) din Legea Societăților, avand ca scop desprinderea, în interesul asociaților Societății Divizate, a unei părți din patrimoniul acesteia și transmiterea părții desprinse către Societatea Beneficiara, respectiv FEXILF SRL – CUI 31468991, societate care si-a schimbat denumirea in United Parts SRL.

In prezent, Societatea Divizata (L’Intesa Promotive SRL) deține și operează următoarele ramuri principale de activitate:

  • Comerț cu ridicata de piese și accesorii pentru autovehicule
  • Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii

Divizarea partiala va avea ca rezultat efectiv transferul intregii activitati de comert a societatii L’Intesa Promotive SRL catre societatea beneficiara, United Parts SRL (fosta Fexilf SRL), societate care are acelasi actionariat ca si societatea L’Intesa Promotive SRL si care se regaseste in aceeasi locatie (Chisoda, Platforma Industriala Incontro – Timis), iar socetatea L’Intesa Promotive SRL va continua sa functioneze, desfasurand insa o activitate dintr-o alta ramura, respectiv din domeniul imobiliar.

Divizarea se va finaliza la Data Efectiva a Divizarii care, la acest moment estimam ca ar putea surveni in data de 01.04.2021. Incepand cu Data Efectiva, societatea beneficiara United Parts SRL (fosta Fexilf SRL) se va substitui societatii divizate L’Intesa Promotive SRL in toate relatiile contractuale aferente activitatii de comert.

Dupa finalizarea operatiunii de Divizare partiala, vom reveni in atentia Dvs. cu solicitarea de modificare a datelor de identificare ale societatii United Parts SRL (fosta Fexilf SRL) si de actualizare a contractelor incheiate cu Dvs, societatea beneficiara devenind astfel noul Dvs partener de afaceri, o noua fata, dar acelasi partener de baza si incredere ca si pana acum.

Multumim pentru intelegere si colaborare.

Cu deosebita consideratie,
Claudio & Valica Vaccari   - L’Intesa Promotive S.R.L.

Promotii
 
^