Noutati
informatii utile privind oferta si activitatea noastra

Prezentare Goodyear

Stire adaugata in : 2011 - 09 - 14
 

            

Stimati Clienti,

Dorim sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o familie de produse tehnice din cauciuc produse de compania Veyance Technologies sub marca Goodyear.

Produsele sunt  de clasa mondiala fabricate de un producator de clasa mondiala.

Din 1898 marca Goodyear urmareste mentinerea  celor mai inalte standarde de excelenta si performanta si o abordare concentrata si orientata spre crestere.  Aceasta marca ofera tehnologii inovatoare si solutii inteligente cu scopul de a furniza produse de inalta tehnologie la preturi competitive pentru cei mai pretentiosi clienti.

SC L’Intesa Promotive SRL  a inceput colaborarea cu Veyance Technologies din primavara anului 2011. Suntem unici importatori pentru Romania . Valorile comune care ne leaga in aceast parteneriat sunt orientarea spre client, flexibilitatea, disponibilitatea, profesionalismul, competenta si etica.

Identificarea produselor se realizeaza usor cu ajutorul cataloagelor prezente la urmatoarele link-uri:

http://www.online-catalogues.com/PTP/?mod=veyance_beltskits&search_products=1

http://www.intesa.ro/catalog.php

Pentru o distributie cat mai eficienta si pentru a oferi clientilor nostri servicii excelente va dam posibilitatea de a transmite comenzile dumneavoastra prin intermediul aplicatiei de comenzi on-line realizata de L’Intesa Promotive SRL prin intermediul site-ului www.intesa.ro.

Gama de produse pe care o comercializam din cadrul marcii Goodyear este compusa din : curele de distributie , seturi de distributie, curele auxiliare V-Belt, Poli-V si Gatorback.

Credem intr-o buna si prospera colaborare intre societatile noastre si cu aceasta noua grupa de produse.

Va stam la dispozitie pentru orice solicitare.

In viitorul apropiat o sa revenim, in atentia dumneavoastra si cu alte grupe de produse noi, cel putin la fel de interesante ca si cea oferita acum.

Promotii
 
^